Γαλέος με μουστάρδα και θυμάρι

Γαλέος με μουστάρδα και θυμάρι

1 2 3 4 5 6 7 8

Γαλέος με μουστάρδα και θυμάρι
Υλικά
4 φέτες κατεψυγμένος γαλέος
χυμό από ένα λεμόνι
1 κγ σκόρδο σκόνη
2 κγ μουστάρδα
1 κγ θυμάρι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
μπόλικο πιπέρι
πολύ λίγο αλάτι
1 ποτηράκι του κρασιού νερό
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τον γαλέο και τον πλένουμε πολύ καλά.
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με τα νερά τους και ρίχνουμε από πάνω το θυμάρι το πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.
Σε ένα σε’ι’κερ χτυπάμε την μουστάρδα το χυμό λεμονιού το ελαιόλαδο το σκόρδο και το νερό.
Περιχύνουμε τον γαλέο μας.
Το ψήνουμε στους 180 χωρίς να τον γυρίσουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του.