Τζισκέικ
Υλικά για την βάση:
- 250 γρ. μπισκότα Πεπτικό
- 120 γρ. βούτυρο Lurpak λιωμένο
Υλικά για την κρέμα:
- 700 γρ. τυρί κρέμα
- 70 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Arla (36% λιπαρά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεμούμε μαζί με το βούτυρο Lurpak. Στρώντας το μίγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πιέζοντας το πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/cheesecake—-/
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Τραβήξτε το τυρί με τη ζάχαρη και προσθέστε την κρέμα γάλακτος. Το Arla ψεκάζεται συνεχίζοντας μέχρι το χτύπημα μέχρι να κολλήσει την κρέμα και να μοιάζει με σφιχτό σαντιγί. Με αυτό γεμίζουμε το τσέρκι πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να σφίξουμε την κρέμα και να γεμίσουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα της επιλογής μας.