Λαζανάκι με σως τυριών
υλικά
1 πακέτο λαζανάκι
2 μικρές κρέμες γάλακτος
200 γραμ Φιλαδέλφεια
100 γραμ φέτα
μια κούπα κίτρινο τυρί
μια συσκευασία μανιτάρια
μια συσκευασία μπέικον
1 κουτάλι βούτυρο
αλάτι πιπέρι
εκτέλεση
τα λαζανάκια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν
για την σως
βάζετε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι
και τα μανιτάρια να σοταριστούν
προσθέτετε το μπέικον
για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα άλλα μην ξεραθεί
μετά ρίχνετε το Φιλαδέλφεια και την φέτα
την κρέμα γάλακτος λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι
τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν όλα μαζί
μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα
κίτρινο τυρί το υπόλοιπο τυρί το ρίχνετε πάνω από τα λαζανάκια όταν τα σερβίρεται !!!!
καλή επιτυχία