Υλικά
500 γρ αλευρι για όλες τις χρήσεις
270 ml γάλα χλιαρό
1 αυγό
1 φακελάκι μαγιά
1 κ γ αλάτι
2 κ σ ζάχαρη
50 γρ βούτυρο ή σπορέλαιο
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε μια ωραια μαλακή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια
Την αφήνετε να διπλασιαστεί σε όγκο
Την χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια
Τα βάζουμε σε ταψί κ τα αφήνουμε 20 λεπτά
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190
Αλειφουμε με κρόκο αυγού κ πασπαλίζουμε με σουσάμι
Ψήνουμε για 20 λεπτά
Με συνταγή από την Myrto Aggelou”.