Ανακύκλωση ψητών στα κάρβουνα
Δεν θα είναι λίγες οι φορές που είχατε Barbeque και σας περίσσεψαν αρκετά ψητά.
Έτσι έπαθα και εγώ που πάντα λέω να βάλω πολλά μήπως δεν φτάσουν.
Η μια εκδοχή είναι να τα ζεστάνετε και να τα φάτε.
Η δεύτερη και νοστηρότερη είναι να κάνετε ένα καινούργιο πιάτο για τους αγαπημένους σας.
Εγώ αυτή την φορά είχα μπριζόλες και πανσέτες χοιρινές και παϊδάκι κοτόπουλο.
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πιπεριές σε κύβους
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο.
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί.
χυμό από ένα λεμόνι με μισό κγ κορν φλάουρ
2 κσ μουστάρδα
θυμάρι η’ ρίγανη
λίγο αλατοπίπερο.
ένα περίπου κιλό ψημένα κρεατικά.
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την μουστάρδα.
Ακουμπάμε τα ψημένα κρεατικά και χαμηλώνουμε την φωτιά να σιγοβράσουν.
Προσθέτουμε και λίγο νεράκι το αλατοπίπερο το θυμάρι και τις πιπεριές.
Τα βράζουμε περίπου 15 με 20 λεπτάκια.
Περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού που λιώσαμε και το κορν φλάουρ και σβήνουμε το φαγάκι μας!!!
Μπορούμε να σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, πιλαφάκι, πατάτες τηγανιτές η’ με ζυμαρικά!!!!

Recent Recipes

Sponsors