Κεφτεδάκια με γεύση παστουρμά
Ένας τσιπουρομεζές που θα ενθουσιάσει τους φίλους σας.

Υλικά
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
Το τσιμένι από 15 φέτες παστουρμά
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροτριμμένο
1 αυγό
1 κούπα ψωμί μπαγιάτικο

Μπαγιάτικο Ψωμί


1 ντομάτα τριμμένη
5 κσ ελαιόλαδο
λίγα φύλλα δυόσμο
1/2 κγ κύμινο
αλατοπίπερο
αλεύρι για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Στο μουλτι βάζουμε το σκορδάκι μας και το τσιμένι και τα πολτοποιούμε.
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ωρίτσα τον ζυμωμένο κιμά να ενωθούν οι γεύσεις του.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .
Μπορείτε να πλάσετε μικρά μπαλάκια να τα βάλετε σε ένα ταψί στην κατάψυξη και μόλις παγώσουν να τα μεταφέρετε σε σακουλίτσα τροφίμων.
Για να μην σας μαυρίσουν τα κεφτεδάκια σας τα τηγανίζετε σε μια μικρή κατσαρολίτσα με μπόλικο σπορέλαιο βάζοντας πάντα λίγα λίγα να τηγανιστούν.

Recent Recipes

Sponsors