Σαλάτα του κηπουρού
Μια υπέροχη δροσερή σαλατούλα που θα σας ενθουσιάσει
Την κάνω κάθε βδομάδα και κρατάει 4-5 μέρες όμως στο σπίτι μου δεν την βρίσκεις δεύτερη μέρα.
Μαζί με την τυροκαυτερή και την ρώσικη είναι γεύσεις που πάντα υπάρχουν στο τραπέζι μας.
Δοκιμάστε και θα σας ενθουσίαση η δροσιά της και η γεύση της.

Υλικά
1/2 μισό λάχανο ψιλοκομμένο
3 καρότα στο λεπτό του τρίφτη
3-4 ραπανάκια στο λεπτό του τρίφτη
Μια χούφτα ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
Μαγιονέζα περίπου 250 γραμ
2 κσ κέτσαπ
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Ενώνουμε το λάχανο, το καρότο, και το ραπανάκι σε μια λεκανίτσα.
Ρίχνουμε μπόλικο αλατάκι και αφήνουμε να μαραθούν περίπου 20 λεπτά.
Με τις χούφτες μας τρίβουμε τα λαχανικά και τα στύβουμε πολύ καλά να φύγουν όλα τα υγρά.
σε ένα βαθύ μπολάκι βάζουμε τα στυμμένα λαχανικά Προσθέτουμε πιπέρι την μαγιονέζα και την κέτσαπ.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
συνοδεύουν όλα τα φαγητά μας.
καλή επιτυχία

Recent Recipes

Sponsors