Μαρινάδα με παστά λεμόνια Νο2

Λεμόνια παστά) preserved lemons

Έτοιμη και η δεύτερη εκδοχή της Μαρινάδας με παστά λεμόνια.

Υλικα
2/4 παστού λεμονιού
3 κσ από την άλμη του
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κγ ρίγανη
1 κγ κόλιανδρο
1/3 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
μπόλικο πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες μας.
Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στο μουλτι βάζουμε όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε.
Περιχύνουμε τις μπριζόλες μας τις σκεπάζουμε με μεμβράνη και τις αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά και τις γυρίζουμε.
Μόλις πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά σβήνουμε τον φούρνο μας.
Η μαρινάδα αυτή μπορεί να μπει σε όλα τα κρεατικά που θέλουν μαρινάρισμα.
Καλή επιτυχία

Recent Recipes

Sponsors