Κεμπάπ με χυλοπιτάκι

Κεμπάπ με χυλοπιτάκι

Κεμπάπ με χυλοπιτάκι

Κάθε βράδυ η ίδια σκέψη τι να μαγειρέψω αύριο????
χθές το βράδυ ψάχνοντας στον καταψύκτη βρήκα 3 κεμπάπ που είχαν περισσέψει από μια μέρα μπάρμπεκιου.
Τώρα θα μου πεις με 3 κεμπάπ πόσα πιάτα μπορείς να βγάλεις????
Κι όμως βγήκε μπόλικο φαγάκι, πολύ νόστιμο και μοσχομυρωδάτο.

Υλικά
3 κεμπάπ
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1 ποτήρι χυλοπιτάκι
2 φύλλα δάφνη
λίγους κόκκους μπαχάρι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
2 1/2 ποτήρια βρασμένο νερό περίπου

Εκτέλεση
Σε μια μέτρια γάστρα βάζουμε τα κεμπάπ, τον ντοματοχυμό, την δάφνη, το μπαχάρι, και το ελαιόλαδο.
ψήνουμε περίπου μισή ώρα.
Γυρίζουμε τα κεμπάπ και προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το νερό.
Βάζουμε στον φούρνο ξανά για 10 λεπτά και μετά ανοίγουμε προσθέτουμε το χυλοπιτάκι ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά.
Σβήνουμε το φαγάκι μας και το αφήνουμε στον φούρνο μέχρι να πιούν οι χυλοπίτες όλα τα υγρά.
Τα σερβίρουμε κομμένα σε ροδέλες με τριμμένο τυράκι.