παντζάρια γεμιστά
8 παντζάρια βρασμένα
150 γραμ Φιλαδέλφεια
150 γραμ κρέμα γάλακτος
μια χούφτα μανιτάρια χοντροκομμένα
ενα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μια χούφτα πράσο ψιλοκομμένο’
μια χούφτα καλαμπόκι
μια χούφτα κουσκουσάκι η’ οτι ψιλό ζυμαρικό έχετε
κύβους κίτρινο τυρί κύβους τζένταρ
αλάτι πιπέρι
ένα κυβάκι βούτυρο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια και τ’ αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε το κουσκουσάκι με το καλαμπόκι σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί
Σοτάρουμε το κρεμμύδι το πράσο τα μανιτάρια.
Μόλις μαραθούν προσθέτουμε το κουσκουσάκι με το καλαμπόκι.
Ρίχνουμε το Φιλαδέλφεια να λιώσει και την κρέμα γάλακτος αφήνουμε 2-3 λεπτά να ενωθούν τα αρώματα.
Βγάζουμε από την φωτιά το τηγάνι μας και αφήνουμε να κρυώσουν λιγάκι τα υλικά για την γέμιση.
Ανοίγουμε τα βρασμένα μανιτάρια σε φωλίτσες.
Αφού έχουν κρυώσει τα υλικά στο τηγάνι βάζουμε τα τυριά μπόλικο αλατοπίπερο
Γεμίζουμε τα μανιτάρια και βάζουμε από πάνω λίγο τυρί τριμμένο και πιπεράκι αν θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά περίπου!
Τα σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο και λίγο μπαλσάμικο!!!!