ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ SURVIVOR ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ!!!
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝ ΜΙΞΕΡ!!!
Η ΚΟΥΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 200 ML
TO ΠΥΡΕΞ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30Χ20
ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ!!!!
ΣΟΔΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΘΕΛΕΤΕ..ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΛΟΥΞ…ΓΤ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
330 ML ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ….Η ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΞ!!
ΓΤ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΛΟΥΞ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!….
3 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΡΥΔΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙ
1 ΣΟΔΑ ΛΟΥΞ
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ!!!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΔΑΡΤΗ ΣΑΣ!
ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΑΣ!!
ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ!!
ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ….ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ…
ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 50-55Λ!!
ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ….!!
ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1992726327633246/1992723887633490/?type=3&theater
Βασούλα για μία ακόμα φορά σ’ ευχαριστώ πολύ!!!!!