Τρουφάκια survivor
Νηστίσιμα 100%
Κάποιες φορές όταν έχεις μια υπέροχη συνταγή είναι και πηγή εμπνεύσεις να την πας παρακάτω.
Κράτησα 4 κομμάτια από την πορτοκαλόπιτα της Βασούλας και την Ταξίδεψα στην γεύση !!!!
Υλικά
400 γραμ πορτοκαλόπιτα survivor της βασούλας.
300 γραμ Μακεδονικό χαλβά βανίλια
200 γραμ καρύδια
200 γραμ κουβερτούρα
1 σφηνάκι κονιάκ η ότι άλλο αλκοόλ θέλετε
1 ακόμα σφηνάκι κονιάκ σε ένα πιατάκι.
Ινδοκάρυδο για να ρολάρουμε τα τρουφάκια μας.
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μουλτι τα καρύδια με τον χαλβά και τα πολτοποιούμε.
Τρίβουμε την πορτοκαλόπιτα με τα χέρια.
Λιώνουμε σε ben-mari τις κουβερτούρες.
Όλα μαζί τα ενώνουμε και προσθέτουμε το κονιάκ και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
Σε ένα πιάτο βάζουμε λίγο κονιάκ και βουτάμε τις παλάμες μας
πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολάκι με ινδοκάρυδο η’ όποιο ξηρό καρπό θέλετε.
Βγαίνουν περίπου 60 τρουφάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο.