ΥΛΙΚΑ
1/2 μικρο λάχανο κομμένο σε λουριδίτσες
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο multi
άνηθο και φρεσκα κρεμμυδάκια μια κούπα περίπου
6-7 κομμένες λιαστές ντομάτες
1 ποτήρι ντοματοπολτό
6 κσ ρύζι
1 καροτάκι τριμμένο
2 καρότα σε ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΗ
βάζουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια
να σοταριστούν στο λαδάκι ρίχνουμε το λάχανο τις ροδέλες καρότα και το τριμμένο καρότο μετά χοντροκομμενη την λιαστή ντομάτα
αφού μαραθεί βάζουμε την ντομάτα το αλατι το πιπέρι
και νεράκι
αφού βράσουν περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
ρίχνουμε το ρύζι και αν θέλει και ακόμα λίγο νεράκι
αφού βράση και το ρύζι σβήνουμε την φωτιά βάζουμε μια
πετσέτα πάνω από την κατσαρόλα και μετά από 20 λεπτακια είναι
έτοιμο!!!!
καλή σας όρεξη!