Υλικα
1200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβακια
6 ποτήρια ζάχαρη
8 ποτήρια νερό
2 ξύλα κανέλας
2 λεμόνια τον χυμο
3 κουταλιές γλυκόζη

εκτελεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το παντζάρι. Όταν λιώσουν προσθέτουμε στο τέλος το παντζάρι για να μείνει τραγανό.
Βράζουμε το γλυκό σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει.
οταν εχει δέσει το σιρόπι οπως ειναι καυτό το γλυκάκι μας το βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν

 

 

DSC07123DSC07119  DSC07125DSC07113

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Κούκις by mairh Νο2

Posted on Aug - 5 - 2017

0 Comment

Γυμνά γεμιστά

Posted on Jul - 27 - 2017

0 Comment

Sponsors