Kότσια στην γάστρα
Υλικά
6 κότσια
αλάτι
μπόλικο πιπέρι
θυμάρι
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
ξύσμα ενός λεμονιού
λίγο μπαλσάμικο
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
πλένουμε και τοποθετούμε τα κότσια στην γάστρα
αλατοπιπερώνουμε
και φτιάχνουμε ενα μάγμα
με το σκόρδο το θυμάρι το μπαλσάμικο
το ξύσμα και το ελαιόλαδο
και περιχύνουμε τα κότσια
σκεπάζουμε την γάστρα μας και την βάζουμε
για μισή ώρα στους 250
και μετά για 2 1/2 ώρες στους 200
και είναι έτοιμα!!!
να ρίχνετε κάπου κάπου μια μάτια μήπως θέλουν
να συμπληρώσετε λίγο νεράκι στην γάστρα!!!