ΠΑΣΤΑ-ΦΛΩΡΑ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
—————————
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:
1 ΦΑΡΙΝΑ.
1 ΑΥΓΟ.
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
1 ΒΑΝΙΛΙΑ.1 ΒΙΤΑΜ( 250γρ ).
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ.
ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΜΑΛΑΚΟ,
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.
ΤΑ 2/3 ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ,
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙΑ ΖΥΜΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ
ΣΤΟΥΣ 180β ΜΕ 200β ΓΙΑ 3/4.