Πιπεριές Φλωρίνης στα κάρβουνα!

Πιπεριές Φλωρίνης στα κάρβουνα!

DSC08662DSC08668DSC08660  10628556_10152663147374933_8958622802469156112_nDSC05674
μπορείτε να ψήσετε τις πιπεριές σας για να τις έχετε όλο τον χρόνο

πλένετε και καθαρίζετε τις πιπεριές απο τα σποράκια τους,
τις ψήνετε στα κάρβουνα μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
μόλις είναι έτοιμη κάθε σχάρα τις βγάζετε και όπως είναι ζεστές τις βάζετε σε σακούλα τροφίμων και τις δένετε να ιδρώσουν, μετά και αφού κρυώσουν τις βγάζετε από την σακούλα και τότε είναι πολύ εύκολο να βγάλετε τις φλούδες από τις πιπεριές!!!! τις καθαρισμένες πιπεριές τις βάζετε σε ένα σουρωτήρι να φεύγουν τα υγρά και στην συνέχεια όταν είναι όλες καθαρές τις βάζετε λίγες λίγες σε μικρά σακουλάκια τροφίμων και τα αραδιάζετε σε ένα ταψί μεγάλο!!! τις βάζετε στην κατάψυξη και μόλις παγώσουν τα σακουλάκια σας τότε μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί σε ένα μικρότερο σκεύος παγωμένα δεν κολλάνε μεταξύ τους !!!! εγώ τα βάζω ανα 6 σε κάθε σακουλάκι και όταν θέλω να τα καταναλώσω βγάζω ένα σακουλάκι 2-3 ώρες πριν τα ετοιμάσω να τα φάμε!!!! όσες φόρες φτιάξαμε περισσότερα και δεν τα φάγαμε σε μερικές μέρες μου χάλασαν στο ψυγείο!!!!

σερβίρισμα
αφού έχετε ξεπαγώσει τις πιπεριτσες σας και τις έχετε βάλει για λίγη ώρα σε αντικολλητικο χαρτί να μην έχουν πολλά υγρά τα βάζετε σε μια πιατελιτσα ρίχνετε αλατι σκόρδο ξιδι πιπερακι μπόλικο σκόρδο και μαϊντανό!!!
εγω απο τα κάρβουνα και μετά δεν τις πλένω ξανά γιατί μου αρέσει να μένει η γεύση από το κάρβουνο εσείς αν θέλετε όταν τις ξεπαγώσετε μπορείτε να τις πλύνετε!!!!