Λιαστές ντομάτες στον φούρνο
υλικά
ντοματάκια πομοντόρια
αλατι χοντρό
σπορέλαιο
ρίγανη
σκορδάκι
μερικά φύλλα δάφνης
εκτέλεση
πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια βγάζουμε όλα τα σποράκια
και τα βάζουμε να στραγγίσουν για μια ωρίτσα ρίχνοντας από πάνω τους λίγο αλατι. στην συνέχεια σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και τα στρώνουμε όλα δίπλα δίπλα τα βάζουμε στον φούρνο στους 100-120 και τα στεγνώνουμε για 3 ώρες περίπου κοιτάζοντας αν θέλουν γύρισμα να φύγουν τα υγρά και αν κάποια είναι έτοιμα λίγο νωρίτερα!!!! τα βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια ρίχνοντας ενδιάμεσα σκορδάκι και μερικά φύλλα δάφνης και την ρίγανη ι !!! και είναι έτοιμα!!! καλή σας επιτυχία!!! την συνταγή μου την έδωσε η Poly Fitz από τους κουζινίστας και ευχαριστώ πολύ!