1 2 3 4 5 6 7 8

Δίχρωμοι γίγαντες με λουκάνικα
300 γραμ ελέφαντες μαύρους
400 γραμ γίγαντες
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1 κσ πελτέ ντομάτας
2 χοντροκομμένα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα σε ροδελες
μια χούφτα πιπεριές σε κυβάκια
μαϊντανό
αλατι πιπέρι
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
3 λουκάνικα χωριάτικα σε ροδέλες
εκτέλεση
καθαρίζουμε τους γίγαντες να μην υπάρχει κανένας χαλασμένος τους πλένουμε καλά και τους βάζουμε να μείνουν όλη νύχτα σε χλιαρό νερό!! την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε και τους βράζουμε για 3/4 με μια ώρα να αρχίσουν να μαλακώνουν!!!
όταν είναι έτοιμοι σε μια γάστρα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και 4 ποτήρια βρασμένο καθαρό νεράκι και με μια τρυπητή κουτάλα τους βγάζουμε από την κατσαρόλα και τους ριχνουμε στην γάστρα αυτό το κάνουμε γιατί ε=αν τους σουρώσουμε και μείνουν λιγάκι έξω από το νερό θα σκάσουν και θα βγάλουν στο φαγακι μας φλούδια!!!!το νερό που έβρασαν το πετάμε!!! και κάτι ακόμα που πρέπει να το κάνετε ΠΑΝΤΑ τις σκελίδες του σκόρδου να τις κόβετε στην μέση και να πετάτε την φύτρα γιατί είναι πολύ βαριά για το στομάχι

Recent Recipes

Sponsors