Κοκορέτσι κατσαρόλας
υλικά
μια συκωταριά αρνίσια
μια αντεριά
αλατι πιπέρι
ρίγανη λεμόνι
ελαιόλαδο
3=4 ξύλινα καλαμάκι για σουβλάκια
εκτέλεση
πλένουμε και κόβουμε την συκωταριά σε μεγάλα κομμάτια
και την βάζουμε να στραγγίσει
πλένουμε και γυρίζουμε με ένα καλαμάκι τα αντεράκια και τα ξεπλένουμε με ξίδι τα βάζουμε και αυτά να στραγγίσουν
ριχνουμε στην συκωταριά μας αλατι πιπέρι και ρίγανη.
Περνάμε στα καλαμάκια ένα ένα κομματάκι
Παίρνουμε το εντερακι και κάνουμε πρώτα δυο τρία τυλίγματα από πάνω προς τα κάτω και μετά μερικούς κύκλους γύρο από τα συκωτάκια μας!!!
Τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος και ριχνουμε λαδάκι και τα σοταρουμε
Μόλις πάρουν να ροδίσουν λιγάκι φυσικά και τα κουνάμε να μην κολλήσουν ριχνουμε περίπου ένα ποτήρι νερό και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά.
Αν χρειαστεί ριχνουμε κι άλλο νεράκι και μετά από περίπου μια ωρίτσα είναι έτοιμα αν έχουν φύγει σχεδόν όλα τα υγρά ριχνουμε τον χυμό από όσο λεμόνι θέλει ο καθένας μας!!!!
είναι έτοιμα καλή σας όρεξη