Αλιπη διατροφη
Ψαροσουπα 2-3 μεριδες
Απο την ημερα που με εβαλαν στην αλιπη διατροφη καταλαβα οτι με λιγη προσπαθεια ειναι πολυ ευκολο να εχεις υπεροχες γευσεις χωρις λιπαρα.
Υλικα
1 κοκκινοψαρο η’ οτι αλλο ψαρι θελετε
3 μετριες πατατες
3 μετρια καροτα
1 κρεμμυδι
λιγο σελινο
1 ντοματα
2 κσ ρυζι καρονινα
2 κσ τραχανα
2 κσ ελαιολαδο
1 λεμονι
1 κγ κορν φλαουρ
αλατοπιπερο

Εκτελεση
καθαριζουμε πλενουμε καλα το ψαρι.
το βαζουμε σε μια κατσαρολα με μπολοκο νερο καιαλατι.
το βραζουμε για 15 με 20 λεπτα
Το βγαζουμε σε μια πιατελα.
περναμε το ζουμι απο λεπτο σουρωτιρη.
βαζουμε το ζουμι στην κατσαρολα μαζι με τις πατατες, τα καροτα, το κρεμμυδι, και την ντοματα.
Τα βραζουμε μεχρι ννα τρυπιοντε με το πιρουνι.
στο μουλτι βαζουμε την ντοματα, μια πατατα, ενα καροτο, το ελαιολαδο, το κορν φλαουρ και τον χυμο απο ενα λεμονι.
στο σουρωμενο νερο ριχνουμε τον τραχανα και το ρυζι να βρασουν.
Οταν ειναι ετοιμα ριχνουμε πολτοποιοιμενα τα υλικα απο το μουλτι και βραζουμε για ακομα 5 λεπτα να δεσει και να χειλωσει η σουπα μας.

Recent Recipes

Sponsors