7 3 4 6 5

Σνίτσελ με μανιτάρια
http://giagiamairi.dimosbox.gr/…/manitaria-koniak-krema-ga…/
υλικά για τα σνίτσελ
1 1/2 κιλό σνίτσελ χοιρινά
3 κουταλιές μουστάρδα
αλατι πιπέρι
υλικά για το πανάρισμα
σπορέλαιο για το τηγάνι
3 αυγα
1 κρέμα γάλακτος
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
2 κούπες αλεύρι
αλατι πιπέρι
εκτέλεση
πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα σνίτσελ μας στην συνέχεια τα αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε την μουστάρδα και τ’ αφήνουμε για μια ωρίτσα περίπου!!!!
σε 3 διαφορετικά λεκανάκια βάζουμε την φρυγανιά στο ένα το αλεύρι στο δεύτερο και τα 3 αυγα με την κρέμα γαλακτος κι λίγο αλατοπίπερο στο τρίτο και τα χτυπάμε να Ομογενοποιηθούν!!!! βάζουμε το λαδάκι στην φωτιά και ένα ένα σνίτσελ τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό με την κρέμα γαλακτος και τέλος από την φρυγανιά και μόλις είναι ζεστό το λαδάκι μας τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα!!!! μπορούμε επίσης να τα βάλουμε σε λαδόκολλα και να τα ψήσουμε στον φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς!!!! σερβίρονται με μανιτάρια αλά κρεμ!!!!

Recent Recipes

Sponsors