ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ με δυο τρόπους

υλικά

φέτα DSC08477DSC08473DSC08470DSC08454DSC08450   
ντομάτα
πιπεριά
ρίγανη πιπέρι θυμάρι
ελαιόλαδο

εκτέλεση

βάζουμε την φέτα σε ένα πυρέξ και από πάνω ντομάτα και πιπεριά σε κύβους
στην συνέχεια ριχνουμε πιπέρι ρίγανη και θυμάρι αν θέλουμε και στο τέλος λίγο ελαιόλαδο!!!!

πρώτος τρόπος ψησίματος
βάζουμε το πυρέξ στο μικροκυμάτων στο 2 για 20 περίπου λεπτά και σερβίρουμε ζεστό το μπουγιουρντί μας

δεύτερος τρόπος ψησίματος για όσους δεν θέλουν τα μικροκύματα
το ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για περίπου μισή ωρίτσα και αν θέλετε το βάζετε σε μια λαδόκολλα όταν το κάνετε στον φούρνο!!!!

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Κούκις by mairh Νο2

Posted on Aug - 5 - 2017

0 Comment

Γυμνά γεμιστά

Posted on Jul - 27 - 2017

0 Comment

Sponsors