01 1 2 5

Μανιτάρια με κονιάκ και κρέμα γάλακτος
υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα η’ μια κονσέρβα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κσ βούτυρο
500 γραμ κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι κονιάκ η’ ένα ποτηράκι του κρασιού κρασί
αλατι πιπέρι
1 κγ κορν φλάουρ με 4 κσ νεράκι
εκτέλεση
βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε μετά από λίγο προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τ αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν όταν είναι έτοιμα σβήνουμε με το κονιάκ που αν δεν σας αρέσει μπορείτε να ρίξετε κρασάκι! τ αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνετε την κρεμά γάλακτος και το αλατοπίπερο να πάρουν μερικές βράσεις και αν δεν σας δένει η κρέμα τότε βάζετε σε ένα ποτηράκι 4-5 κουταλιές νερό και μια κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ και το ρίχνετε στην κρέμα σας αμέσως θα είναι έτοιμη για να συνοδεύσει τις νοστιμιές σας!

Categories: Συνταγές

Recent Recipes

Recent posts

Ρώσικη σαλάτα by Mairh

Posted on Oct - 10 - 2017

0 Comment

Λικέρ πεπόνι

Posted on Oct - 4 - 2017

0 Comment

Sponsors