Πένες με κοκκινιστά εντόσθια κότας
Υλικά
1 κιλό εντόσθια κότας
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι ντοματοπολτό
1 ποτήρι κρασί
4-5 πιπεριές κέρατο κομμένες στην μέση
2 φύλλα δάφνη
λίγο μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
αλατοπίπερο
1/3 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα εντόσθια.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε τα στομάχια πρώτα γιατί βράζουν δύσκολα και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να Μαλακώσουν προσθέτοντας και νεράκι.
Όταν είναι μαλακά τα στομάχια βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για μισή ωρίτσα ακόμα πάντα προσέχοντας να έχει νεράκι το φαγάκι μας.
καλή σας επιτυχία.
Σερβίρονται με ζυμαρικά, πατάτες, ρύζι.