DSC09805 DSC09808 DSC09811 DSC09815

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
εγώ τα έβαλα σε μικρά βαζάκια για έναν μεγάλο ερωτά
να του το βάζει η μανούλα του στο γιαουρτάκι του!!!

ΥΛΙΚΆ
για κάθε ένα κιλό μήλα
χυμό από ένα λεμόνι
και 1 φλιτζανάκι νερό
λεμόνι για να μην μαυρίζουν οσο τα καθαρίζετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
καθαρίζετε τα μήλα και βάζετε σε μια λεκάνη με χυμό λεμονιού να μην μαυρίσουν όταν είναι όλα έτοιμα τα βάζετε στην κατσαρόλα προσθέτοντας και τα φλιτζανάκια το νερό όσα κιλά μήλα τόσα φλιτζανάκια
τα βράζετε για 45 λεπτά περίπου περιμένοντας φύγουν όλα τα υγρά!!!
και μετά τα πολτοποιείτε με το ραβδομπλεντερ
και αφήνετε να πάρουν άλλη μια βράση προσθέτοντας τον χυμό λεμονιού
όσο είναι στην φωτιά η μαρμελάδα εσείς πλένετε τα βαζάκια και τα βάζετε σε μια πετσέτα στην σχάρα του φούρνου σας στους 120 για 20 λεπτακια! μόλις είναι έτοιμη η μαρμελάδα την βάζετε στα ζεστά βαζάκια την κλείνετε καλά και την αφήνετε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν!!!!

Recent Recipes

Recent posts

Ρώσικη σαλάτα by Mairh

Posted on Oct - 10 - 2017

0 Comment

Λικέρ πεπόνι

Posted on Oct - 4 - 2017

0 Comment

Sponsors