Κοτόπουλο πικάντικο Garam Masala

Κοτόπουλο πικάντικο Garam Masala

3 4 5 6 7 8 9

Κοτόπουλο πικάντικο Garam Masala
υλικά
1 κοτόπουλο σε κομμάτια
1 ποτηράκι του κρασιού κέτσαπ
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 κσ γκαράμ μασάλα << ινδικό μπαχαρικό >>
υπάρχει στα σούπερ μάρκετ από την captain’s
και στα μπαχαροπωλεία
πιπέρι αλάτι
εκτέλεση
Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το βάζουμε σε μια λεκανίτσα.
αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα το ανακατεύουμε καλά και το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να μείνει όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα το βάζουμε σε ένα ταψί να μην αφήνει πολλά κενά ανάμεσα από το κοτόπουλο και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υγρά που βγήκαν από το μαρινάρισμα.
Το ψήνουμε στους 180 με αέρα κοιτάζοντας κάθε φορά που ροδίζει από πάνω να το γυρνάμε.
Είναι πικάντικο δεν είναι καυτερό!!!!
μπορεί να συνοδευτεί με ρυζάκι ή πατάτες ή πουρέ με ότι και να το σερβίρετε είναι υπέροχο!!!!