Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

1 2 3 4 5 6 7 8

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα
για 25 λουλούδια
100 γραμ ανθότυρο
150 γραμ φέτα
1/2 πράσινη πιπεριά
μπόλικο φρέσκο δυόσμο
πιπερι
για το κουρκούτι
1 κούπα αλεύρι
2 αυγα
1 κούπα γάλα
αλατοπίπερο
εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα λουλούδια μας από το στήμονα.
Πλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζουν.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το ανθότυρο την φέτα τριμμένη στο χέρι.
τον δυόσμο και την πιπεριά ψιλοκομμένα και πιπεράκι.
Τα ζυμώνουμε λιγάκι να ενωθούν οι γεύσεις.
Γεμίζουμε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού σε κάθε ανθό.
ετοιμάζουμε το κουρκούτι.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και βυθίζουμε τους γεμισμένους άνθους στο κουρκούτι.
Τηγανίζουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μετά χαμηλώνουμε λιγάκι την ένταση της φωτιάς.
Παίρνουμε από το κουρκούτι ένα ένα τον ανθό από το κουρκούτι και τον βάζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά και γυρίζουμε και από την άλλη.
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα ακουμπάμε για λίγη ώρα σε απορροφητικό χαρτί.
Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε κουρκούτι με μπύρα θα γίνουν πιο τραγάνα άλλα τραβάνε περισσότερο λάδι.