1 2 3 4 5 6 7 8 10 11

Ντομάτες τηγανιτές
Υλικά
ντομάτες πράσινες
αλεύρι
αλατοπίπερο
σπορέλαιο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις ντομάτες με ένα μυτερό μαχαίρι να φύγει όλο το κοτσανάκι.
Κόβουμε σε ροδέλες πάχους ένα εκατοστό.
Αλατοπιπερώνουμε και της αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για μισή ώρα.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε το αλεύρι και τις αλευρώνουμε πολύ καλά πατώντας με την παλάμη μας.
Τηγανίζουμε σε μικρό τηγάνι 2χ2 ροδέλες για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι.
Αφήνουμε να ροδίσουν από την μια πλευρά και μετά της γυρίζουμε από την άλλη.
Ένα υπέροχο συνοδευτικό για πολλά κρεατικά.

Categories: Συνταγές

Recent Recipes

Sponsors