Παγωτάκι tricolore
χθες μαζί με την Αραπίνα μου έκανα και αυτό το παγωτάκι.
Το είδα στην τρελοκουζίνα της Βασούλας και το ζήλεψα.
Στο τέλος της συνταγής θα σας βάλω τα λινκ και από την Βασούλα που έκανε τις δικές της αλλαγές και απο την Μάνια Ντέλου που το έδωσε την αρχική συνταγούλα!

Υλικά φράουλας
160 γραμ κρέμα γάλακτος
240 γραμ φράουλες καθαρισμένες
80 γραμ ζάχαρη
160 γραμ τυρί κρέμα

Υλικά σοκολάτας
260 γραμ κρέμα γάλακτος
160 γραμ τυρί κρέμα
80 γραμ ζάχαρη
120 γραμ σοκολάτα

Υλικά βανίλια
160 γραμ κρέμα γάλακτος
160 γραμ τυρί κρέμα
80 γραμ ζάχαρη

Η εκτέλεση στο Βιντεάκι

Εγώ δεν έκανα αλλαγές στην συνταγή και δοκίμασα τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με τυρί μασκαρπόνε που το έκανε η βασούλα να δω τι αλλάζει στην γεύση.

ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!!!https://www.youtube.com/watch?v=6eL1HFZ9o3MΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩ…

Posted by Η Τρελοκουζινα Της Βασουλας on Samstag, 20. Mai 2017

Πάντως νομίζω με ότι τυράκι και να γίνει είναι μια βελούδινη γεύση.
Όταν ένωσα και τις 3 γεύσεις το έβαλα για μια νύχτα στην κατάψυξη.
Να ξέρετε ότι θα γίνει στην κατάψυξη πολύ σκληρό.
Όταν θέλετε να το σερβίρετε θα το βγάζετε μια ωρίτσα περίπου και θα το αφήνετε να μαλακώσει.

Recent Recipes

Sponsors