Μπουρέκια παστουρμά

Μπουρέκια παστουρμά

Μπουρέκια παστουρμά
Μια βόλτα στο κέντρο του Πειραιά και τα βήματα μου βρέθηκαν μπροστά σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα αλλαντικών ΜΙΡΑΝ
Αν αγαπάτε τον παστουρμά αυτή είναι μια υπέροχη συνταγή να τον απολαύσετε.
Υλικά για 12 μπουρέκια
1 πακέτο φύλλο κρούστας
15 φέτες παστουρμά
250 γραμ ανθότυρο
250 γραμ κασέρι
2 πιπεριές σε κυβάκια
2 ντομάτες σε κυβάκια
φυτικά έλαια Άριστον
μπόλικο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τον παστουρμά από το τσιμένι και τον ψιλοκόβουμε.
Το τσιμένι δεν το πετάμε μπορεί να μπει σε σάλτσες καφτεδάκια κλπ
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις κόβουμε κυβάκια.
καθαρίζουμε την ντομάτα από τα σποράκια και την κόβουμε σε κυβάκia
Τρίβουμε το κασέρι.
πολτοποιούμε το ανθότυρο με ένα πιρούνι.
Όλα μαζί τα βάζουμε σε ένα δοχείο και τα ανακατεύουμε ελαφρώς.
Προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι και αν θέλετε και λίγο κύμινο.
Αλείφουμε τις δυο άκρες των φύλλων με Άριστον.
Τοποθετούμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα μας σαν μπαστουνάκι.
Κλείνουμε τις δυο πλευρές από το φύλλο να συναντηθούν.
Αλείφουμε ξανά το κέντρο στο μάκρος με άριστον και ρολάρουμε όχι πολύ σφιχτά.
Τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα περίπου 45 λεπτά!!!!