Καρβέλι γεμιστό by Mairh

υλικά
1 μεγάλο καρβέλι η’ φρατζόλα
100 γραμ μπέικον 
100 γραμ καπνιστή γαλοπούλα
300 γραμ µοτσαρέλα τριμμένη
150 γραμ μανιτάρια
1 μικρή κρέμα γάλακτος
λίγη πιπεριά
2 κσ κέτσαπ
4 ροδέλες ντομάτα
2 κσ Άριστον
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Κόβουμε το καπάκι από το καρβέλι-φρατζόλα.
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε αρκετή από την ψίχα.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το άριστον, το μπέικον, την γαλοπούλα,και τα μανιτάρια.
Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Αφήνουμε ακόμα 5 λεπτά στην φωτιά το τηγανάκι μας ανακατεύοντας πολύ συχνά να μην μας κολλήσουν.
Βάζουμε στο καρβέλι μας την κέτσαπ, λίγο µοτσαρέλα και από πάνω τα σοταρισμένα μας υλικά.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα σκεπάζουμε με την υπόλοιπη µοτσαρέλα.
Στρώνουμε τις ντομάτες και τις πιπερίτσες.
Βάζουμε το καρβέλι μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Τέλος αλείφουμε με λίγο βουτυράκι το καπάκι της φρατζόλας και το ακουμπάμε πάνω από την πίτσα μας.
Σβήνουμε τον φούρνο και την αφήνουμε μέσα για ακόμα 15 λεπτά!!!

Recent Recipes

Sponsors