Κρουτόν με κουλούρι θεσσαλονίκης!!!
Δεν το πίστευα όταν τα είδα στην Βασούλα ότι τα κουλουράκια θεσσαλονίκης θα ήταν τόσο νόστιμα κρουτόν.
Τα δοκίμασα και ενθουσιάστηκα και γι αυτό σας τα παρουσιάζω.
Υλικά
3 κουλούρια Θεσσαλονίκης
πάπρικα
ρίγανη
αλατοπίπερο
μείγμα μπαχαρικών για ψητά
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κουλουράκια σε ροδελίτσες.
Εγώ είχα θαλασσινό αλάτι Κυθήρων.
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε ένα μασαζάκι.
Τα απλώνουμε σε ταψάκι μα λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 200 για 12-15 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε ένα βαζάκι.
Αν θέλετε να είναι από τα χεράκια σας και τα κουλουράκια εδώ σας έχω την συνταγούλα μου.
Βασούλα σ’ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά με τις συνταγάρες σου!!!
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1930364460536100/1930364057202807/?type=3&theater