Κρουτόν με κουλούρι θεσσαλονίκης!!!
Δεν το πίστευα όταν τα είδα στην Βασούλα ότι τα κουλουράκια θεσσαλονίκης θα ήταν τόσο νόστιμα κρουτόν.
Τα δοκίμασα και ενθουσιάστηκα και γι αυτό σας τα παρουσιάζω.

Υλικά
3 κουλούρια Θεσσαλονίκης
πάπρικα
ρίγανη
αλατοπίπερο
μείγμα μπαχαρικών για ψητά
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κουλουράκια σε ροδελίτσες.
Εγώ είχα θαλασσινό αλάτι Κυθήρων.
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε ένα μασαζάκι.
Τα απλώνουμε σε ταψάκι μα λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 200 για 12-15 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε ένα βαζάκι.

 

Αν θέλετε να είναι από τα χεράκια σας και τα κουλουράκια εδώ σας έχω την συνταγούλα μου.

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με ταχίνι by mairh

 

Βασούλα σ’ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά με τις συνταγάρες σου!!!

ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ ΣΕ ΦΩΛΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ!ΦΩΛΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ150 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖ…

Posted by Η Τρελοκουζινα Της Βασουλας on Dienstag, 5. September 2017

Recent Recipes

Recent posts

Εξοχικό Χ3

Posted on Jun - 17 - 2018

0 Comment

Βαλσαμόλαδο

Posted on Jun - 6 - 2018

0 Comment

Sponsors