ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο loyrpac
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
& το ξύσμα των πορτοκαλιών
2 ποτήρια σπορέλαιο
1 κιλό ζάχαρη
2 φακελάκια μπεικιν
2 φλιτζανάκια κονιάκ
3 κιλά αλεύρι
αν θέλετε χωρίζετε την ζύμη στην μέση και τα μισά τα κάνετε σε οτι σχήμα θέλετε
και την υπόλοιπη ζύμη την κάνετε μικρά μπαλάκια κάνετε μια τρυπούλα στην μέση και βάζετε
λίγο μαρμελάδα στο κέντρο και τα ψήνετε!!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και μόλις γίνει αφράτο
βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε θα γίνει μια μαλακή ζύμη
που πρέπει να μείνει να ξεκούραστη μια ώρα περίπου !!!
ΨΗΝΟΝΤΑΙ στους 180 βαθμούς
για 20 λεπτάκια
<< τα βγάζετε ανοιχτόχρωμα αν θέλετε να είναι μαλακά και αφρατα!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ