DSC08549 DSC08552 DSC08553 DSC08554 DSC08563 DSC08564 DSC08565

Κέικ αττικό πάρκο

Υλικά
1 φαριν απ
1 lourpak 250 γραμ
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπες γάλα
2 βανίλιες
5 αυγά
5 κουταλιές κακάο
εκτέλεση

χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη ριχνουμε τα αυγα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά μας
καλό είναι το κακάο και το αλεύρι να τα ανακατέψετε μαζί και να τα περάσετε απο
ενα κόσκινο
το ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά περίπου

υλικά για το γλασο

2 κούπες ζάχαρη άχνη
μερικές σταγονες λεμόνι
χρώμα ζαχαροπλαστικης της αρεσκείας σας
νερό

το πράσινο χρώμα το κάνετε με κίτρινο και μπλε

εκτέλεση

βάζουμε σε ένα μπολάκι την ζάχαρη το λεμόνι και δυο μερικές κουταλιτσες νερό και τα χτυπάμε βάζοντας στο μίξερ χειρός το ένα σύρμα
στην συνέχεια ριχνουμε το χρωμα και χτυπάμε λίγο να δουμε αν μας αρέσει
ετσι σιγά σιγά βάζοντας νερό αν χρειαστεί η’ λίγη ζάχαρη αν είναι νερουλό κάνουμε ενα γλασο σαν πηχτή κρέμα.
κάλο είναι να το βάλετε το κέικ στην πιατέλα που θα το σερβίρετε γιατί αν το κάνετε σε άλλη επιφάνεια όταν θα το μεταφέρετε το γλασο θα κάνει ρωγμές, και αν θέλετε να το στολίσετε απο πάνω με διάφορα διακοσμητικά και αυτά θα τα βάλετε μόλις βάλετε το γλασο !!!!

Υλικά
1 φαριν απ
1 lourpak 250 γραμ
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπες γάλα
2 βανίλιες
5 αυγά
5 κουταλιές κακάο
εκτέλεση

χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη ριχνουμε τα αυγα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά μας
καλό είναι το κακάο και το αλεύρι να τα ανακατέψετε μαζί και να τα περάσετε απο
ενα κόσκινο
το ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά περίπου

υλικά για το γλασο

2 κούπες ζάχαρη άχνη
μερικές σταγονες λεμόνι
χρώμα ζαχαροπλαστικης της αρεσκείας σας
νερό

το πράσινο χρώμα το κάνετε με κίτρινο και μπλε

εκτέλεση

βάζουμε σε ένα μπολάκι την ζάχαρη το λεμόνι και δυο μερικές κουταλιτσες νερό και τα χτυπάμε βάζοντας στο μίξερ χειρός το ένα σύρμα
στην συνέχεια ριχνουμε το χρωμα και χτυπάμε λίγο να δουμε αν μας αρέσει
ετσι σιγά σιγά βάζοντας νερό αν χρειαστεί η’ λίγη ζάχαρη αν είναι νερουλό κάνουμε ενα γλασο σαν πηχτή κρέμα.
κάλο είναι να το βάλετε το κέικ στην πιατέλα που θα το σερβίρετε γιατί αν το κάνετε σε άλλη επιφάνεια όταν θα το μεταφέρετε το γλασο θα κάνει ρωγμές, και αν θέλετε να το στολίσετε απο πάνω με διάφορα διακοσμητικά και αυτά θα τα βάλετε μόλις βάλετε το γλασο !!!!

Categories: Γλυκά, Κέϊκ

Comments are closed.

Recent Recipes

Sponsors