κοτοπουλάκι με κάρυ και μουσταρδάτο ρυζάκι

κοτοπουλάκι με κάρυ και μουσταρδάτο ρυζάκι

DSC00015 DSC00018 DSC00019 DSC00022 DSC00023

κοτοπουλάκι με κάρυ και μουσταρδάτο ρυζάκι
υλικά
6 κοπανάκια
1 κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
1 κουταλιά της σούπας μέλι
θυμάρι
χυμό από ένα λεμόνι
αλατι πιπέρι
ελαιόλαδο
εκτέλεση
πλένουμε και στραγγίζουμε τα κοπανάκια και τα περνάμε απ το τηγάνι να ροδίσουν στην συνέχεια σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και σοτάρουμε το κρεμμυδι με το σκόρδο και ριχνουμε το κάρυ και το μέλι και τα ανακατεύουμε λιγάκι να βγάλουν τα αρώματα τους στην συνέχεια βάζουμε και τα κοπανάκια και τα υπόλοιπα υλικά μας συμπληρωνουμε νεράκι και το αφήνουμε να βράσει!!!! όταν είναι έτοιμο ριχνουμε τον χυμό λεμονιού και το σβήνουμε!!!!!

Πιλάφι μουστάρδατο
υλικα
1 ποτήρι ρύζι κίτρινο
2 ποτήρια νερό βραστό
1 πιπεριά κίτρινη Κυβάκια
1 κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές βούτυρο
αλατι πιπέρι

εκτέλεση
βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ριχνουμε το κρεμμυδι να σοκαριστεί στην συνέχεια τις πιπεριτσες και τέλος το ρύζι και τα καβουρντιζουμε, μόλις είναι αρκετά σοταρισμένα ριχνουμε και την μουστάρδα με το νεράκι το αλατοπίπερο και το βράζουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά νερά, τότε το σβήνουμε και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα μέχρι να γίνει το ρυζάκι μας σπυρωτό!