Ομελέτα με σπαράγγια και φιλέτο κοτόπουλο
υλικά
1 κούπα σπαράγγια καθαρισμένα και ζεματισμένα
όταν είναι η εποχή τους τα μαζεύουμε και τα ζεματάμε και τα εχουμε στην κατάψυξη
1 κούπα βρασμένο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1/2 κούπα κίτρινο τυρί τριμμένο
2 κσ loyrpak η’ ελαιόλαδο
4 αυγά
αλατι πιπέρι
<<αν δεν έχετε η’ δεν σας αρέσουν τα σπαράγγια μπορείτε να βάλετε πιπεριές πολύχρωμες>>
εκτέλεση
καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα πλένουμε βράζουμε αλατισμένο νερό και τα ριχνουμε να πάρουν μια βράση δοκιμάζοντας αν είναι μαλακά αλλιώς τ’ αφήνετε λίγο παραπάνω!
το ίδιο κάνουμε και με το κοτόπουλο βράζουμε φιλέτο από στήθος η μπούτι που είναι και πιο μαλακό!!!!
όταν είναι έτοιμα σε ένα τηγάνι σοτάρετε σπαράγγια και το κοτοπουλάκι για περίπου 5 λεπτά!!!
σε ένα μπολάκι χτυπάτε τ’ αυγα το τυρί το αλατοπίπερο τα ρίχνετε στο τηγάνι κουνώντας λιγάκι να πάει παντού το υλικό μας και τ’ αφήνετε να ψηθεί από την μια πλευρά σηκώνοντας την ακρούλα να δείτε αν είναι έτοιμα τότε βάζετε ένα πιάτο η’ ένα καπάκι κατσαρόλας και γυρίζετε την ομελέτα σας!!! καλή σας επιτυχία!