1 2 3 4 5 6 7

Τηγανιτό γαυράκι με μουστάρδα
υλικα
1 κιλό γαύρος
3 κσ μουστάρδα
θυμάρι
αλατι
αλεύρι
σπορέλαιο
εκτέλεση
καθαρίζετε τα ψαράκια σας βγάζοντας το κεφάλι και τα εντόσθια και τα πλένετε πάρα πολύ καλά αλλάζοντας νεράκι μέχρι να βγαίνει το νεράκι καθαρό!!! στην συνέχεια το βάζετε σε ένα σουρωτήρι και στραγγίζουν εκεί ρίχνετε αλατι και θυμάρι και όταν έχουν στράγγιση τα βάζετε σε ένα λεκανάκι και προσθέτετε την μουστάρδα και τ’ αφήνετε μισή ωρίτσα να μαριναριστεί με την μουστάρδα στην συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε μπόλικο σε σπορέλαιο και τα βγάζετε σε χαρτί απορροφητικοί!!! το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει θα έχετε τραγάνα υπέροχα ψαράκια!!!!

Recent Recipes

Recent posts

Κούκις by mairh Νο2

Posted on Aug - 5 - 2017

0 Comment

Γυμνά γεμιστά

Posted on Jul - 27 - 2017

0 Comment

Sponsors