Κυπρίνος η’ Γριβάδι με μουστάρδα και σκόρδο

Κυπρίνος η’ Γριβάδι με μουστάρδα και σκόρδο

1 (2) 1 2 3 4 5 6

Κυπρίνος η’ Γριβάδι με μουστάρδα και σκόρδο
Από ένα ταξιδάκι μου στον βάλτο Αιτωλοακαρνανίας ένας πολύ καλός φίλος ψαράς ο Παύλος μου έδωσε αρκετά ψαράκια από την λίμνη και έτσι αποφάσισα να τα κάνω σε 3 εκδοχές φυσικά αυτές οι συνταγές μπορούν να γίνουν με όλα τα ψάρια απλά εγώ θέλω να απομυθοποιήσω την προκατάληψη που υπάρχει για τα ποταμίσια ψαράκια !!!!

υλικά
3-4 μεγάλα ψάρια
1 λεμόνι
3 κσ μουστάρδα
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
3-4 πιπεριές καλύτερα καυτερές
ρίγανη θυμάρι
πιπέρι
χοντρό αλάτι
εκτέλεση
καθαρίζουμε τα ψαράκια μας τα πλένουμε καλά και τους ρίχνουμε χοντρό αλάτι για να τα πιάσει τα στρώνουμε σε ένα ταψί βάζουμε το σκόρδο τις πιπεριτσες και σε ένα σε’ι’κερ χτυπάμε το ελαιόλαδο το λεμόνι την μουστάρδα το θυμάρι και την ρίγανη και τα περιχύνουμε, δεν βάζουμε νερό γιατί θα βγάλουν τα ψάρια τα υγρά τους!!!! τα ψήνουμε στους 180 μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και να ροδίσουν τα ψαράκια μας!!!!