Φασολάκια με χτένι στην γάστρα

Φασολάκια με χτένι στην γάστρα

1 2 3 4 5 6 7 8

Φασολάκια με χτένι στην γάστρα
Όταν είσαι μυρμηγκάκι το καλοκαίρι τον χειμώνα απολαμβάνεις τους κόπους σου.
υλικά
1500 γραμ μοσχάρι χτένι
1 κιλό φασολάκια κατεψυγμένα
2 κρεμμύδια 1 για την γάστρα και 1 για την κατσαρόλα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο αφού έχετε βγάλει πρώτα τις φύτρες από το κέντρο
2 καρότα σε ροδελες
μια χούφτα χοντροκομμένες πιπεριές
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
μαϊντανός
αλάτι πιπέρι
εκτέλεση
πλένουμε και στραγγίζουμε το κρεατάκι μας.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί το ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε,
Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντρικομμένο μαζί με το σκόρδο,
Συμπληρώνουμε τον ντοματοχυμό και 2 ποτήρια ζεστό νερό και βράζουμε σε χύτρα 25 λεπτά να αρχίσει να μαλακώνει το κρεατάκι μας,
Αν θέλετε σε απλή κατσαρόλα θα το βράσετε περίπου 45 λεπτά,
Τώρα στην γάστρα ετοιμάζετε το στρωματάκι που περιμένει το μοσχαράκι μας. βάζουμε τα φασολάκια το δεύτερο κρεμμυδι τις πιπεριές τα καρότα τον μαϊντανό και μπόλικο αλατοπίπερο.
μόλις είναι έτοιμο και το μοσχαράκι μας το βάζουμε από πάνω από τα φασολάκια κλείνουμε την γάστρα μας και την βάζουμε στον φούρνο στους 200 για περίπου 1 1/2 ώρα φυσικά κάποια στιγμή ανοίγετε να δείτε το φαγακι σας μήπως θέλει λιγάκι ζεστό νεράκι ακόμα!!!!!