3 4 5 6 7 8

Κρεατόσουπα
υλικά
1500 γραμ μοσχάρι ελιά
3 καρότα σε ροδέλες
2 ντομάτες καθαρισμενες απο την φλουδα και κομμενες στα 4
1 κρεμμύδι ολόκληρο
2 πατάτες σε μεγάλους κύβους
1 ποτηράκι του κρασιού κουσκούσακι
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
χυμό από ένα λεμόνι
2 κγ κορν φλάουρ
εκτέλεση
πλένουμε και στραγγίζουμε το κρεατάκι μας και το βάζουμε στην χύτρα γεμάτη με νερό!!! μόλις πάρει βράσει το ξαφρίζουμε και στην συνέχεια ρίχνουμε το λαδάκι και κλείνουμε την χύτρα να βράσει για 45 λεπτά με μια ωρίτσα ;ή στην κατσαρολα μεχρι να βρασει το κρεατακι σας!
μόλις ανοίξουμε την χύτρα ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κουσκουσάκι αυτό το βάζουμε 10 λεπτάκια μετά από την στιγμή που θα έχουν πάρει βράση τα υπόλοιπα υλικά μας!!!! όταν δοκιμάσουμε ότι όλα είναι βρασμένα παίρνουμε με μια κουτάλα πατάτα καρότο και ζουμάκι τον χυμό του λεμονιού και το κορν φλάουρ και τα πολτοποιούμε στο μουλτι τα ριχνουμε ξανά στην κατσαρόλα μας και μόλις πάρει μια βράση ξανά σβήνουμε την φωτιά μας και έτοιμη η σουπίτσα μας!!!!

Recent Recipes

Sponsors