Φιλετάκια με 3 τυριά
Υλικά
2 φιλετάκια κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές φετούλες
αυτό μπορεί να γίνει και με ψαρονέφρι
1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
1 Φιλαδέλφεια
100 γραμ blue cheese
50 γραμ παρμεζάνα τριμμένο
4 κσ ελαιόλαδο
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 μεγάλο κεμμύδι χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοτριμμένη
λίγο αλατι
μπόλικο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε στραγγίζουμε αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια.
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτακια.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνουν λίγα υγρά στο τηγάνι μας.
Βάζουμε τα τυριά μας και με το πιρούνι πιέζουμε να λιώσουν.
αφήνουμε 2-3 λεπτάκια ακόμα και είναι έτοιμο το φαγακι μας.