2 3 4 5

Ραβανί By Mairh
Μια συνταγούλα από το Αλικάκι μου
Υλικά
1 συσκευασία σιμιγδάλι χοντρό
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
4 αυγά
1 φακελάκι μπεικιν
Σιρόπι
3 1/2 ποτήρια νερό
3 ποτήρια ζάχαρη
1 κγ βιταμ
2 βανίλιες
3 ροδέλες λεμόνι
τα βράζουμε όλα μαζί 7-8 λεπτά
Εκτέλεση
χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη προσθέτουμε το γιαούρτι το σπορέλαιο.
Στην συνέχεια το μισό σιμιγδάλι το μπεικιν και το υπόλοιπο σιμιγδάλι.
Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 εκατοστά
ψήνουμε στους 150 με αέρα για 45 λεπτά
το σιροπιάζουμε όταν είναι κρύο το γλυκό μας και καυτό το σιρόπι.

Recent Recipes

Recent posts

Ρώσικη σαλάτα by Mairh

Posted on Oct - 10 - 2017

0 Comment

Λικέρ πεπόνι

Posted on Oct - 4 - 2017

0 Comment

Sponsors