Χοιρινό με λάχανο καπαμά

Χοιρινό με λάχανο καπαμά

1 2 3 4 5 6 7

Χοιρινό με λάχανο καπαμά
Υλικά
1/2 λάχανο από αυτό που κάναμε τουρσί κομμένο σε στικάκια
αν θέλετε βάζετε και απλό λάχανο

1 κιλό χοιρινό σε μικρά κομματάκια
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 ποτήρι ντοματοπολτό
αλατοπίπερο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε μπουκίτσες το χοιρινό.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεατάκι μας.
Στην συνέχεια ρίχνουμε να σοταριστούν τα κρεμμύδια.
Μέτα από λίγο βάζουμε και το λάχανο και τ’ ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο την ντομάτα και αρκετό νεράκι.
βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Αν βάλουμε λάχανο τουρσί θέλει περισσότερο χρόνο βρασίματος.
Αν βάλουμε φρέσκο λάχανο βράζει πιο γρήγορα όμως δεν έχει την υπέροχη γεύση που έχει το λάχανο τουρσί.