Παϊδάκι κοτόπουλο στο τηγάνι
ΥΛΙΚΆ
1 κοτόπουλο σε παϊδάκια
2 καρότα σε ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι του νερού κρασί
4 κσ μουστάρδα
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 κουτάκι μανιτάρια κονσέρβα
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παϊδάκια κοτόπουλο.
τ’ αφήνουμε να στραγγίσει.
Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα παϊδάκια.
Μόλις είναι όλα τηγανισμένα αφαιρείτε το περισσότερο λάδι από το τηγάνι.
Το βάζετε πάλι στην φωτιά μαζί με τα παϊδάκια και μόλις αρχίσει να τσιτσιρίζει σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τα καρότα το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
Αφήνετε να βράσουν περίπου 10 λεπτάκια να εξατμιστεί το κρασί.
Βάζετε την μουστάρδα λιωμένη σε 1/2 ποτήρι νερό και κουνάτε συχνά το τηγάνι.
Αλατοπιπερώνετε και περιμένετε σε μέτρια φωτιά να φύγουν τα περισσότερα υγρά από το τηγάνι.
Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε λιγάκι ακόμα να δέσει η σαλτσούλα σας!
σερβίρετε με ρυζάκι!
Προσοχή να βγάλετε το λάδι γιατί αλλιώς δεν θα είναι ωραία η εμφάνιση στο φαγάκι σας
καλή επιτυχία!