lumaconi rigati γεμιστά με κοτόπουλο και μοτσαρέλα

Αυτά τα ζυμαρικά είναι από τα αγαπημένα μας!!!
Τα κάνω και σε δεύτερη εκδοχή με κιμά και μπεσαμέλ

Κοχύλια ζυμαρικών γεμιστά

Τα βρίσκω μόνο στον βασιλόπουλο και μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι θέλετε φαντασία να έχετε!

Υλικά
1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρούς κύβους
3 γραμ μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κσ άριστον φυτικά έλαια
1 κρέμα γάλακτος 330 ml Νουνού
1 Νουνού σπιτικές γεύσεις
350 γραμ τριμμένη μοτσαρέλα
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα κοχύλια περίπου 12 λεπτά να είναι αλ ντέντε με λίγο ελαιόλαδο
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το άριστον και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά,το κοτόπουλο, και τα μανιτάρια.
Όταν απορροφηθούν όλα τα υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά προσθέτοντας αλατοπίπερο.
Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα στο τηγάνι.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε ένα ένα τα κοχύλια και τα αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί.
Πάνω από κάθε γεμισμένο κοχύλι βάζουμε μια κουταλίτσα μοτσαρέλα τριμμένη.
Όση μοτσαρέλα περισσεύει την πασπαλίζουμε από πάνω μαζί με λίγο πιπεράκι και ρίχνουμε το Νουνού σπιτικές γεύσεις.
Ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω για μισή ωρίτσα περίπου.
Προσοχή να μην αρπάξουν τα ζυμαρικά μας και γίνουν σκληρά.
ενα υπέροχο κυριακάτικο φαγάκι για όλη την οικογένεια.
καλή επιτυχία.

Recent Recipes

Sponsors