DSC07114 DSC07132 DSC07400

πιλάφι με ζωμό παντζαριού
έξυπνο εύκολο νόστιμο

όταν βράσετε τα πατζαρια σας κρατήστε τον ζωμό στην κατάψυξη,
μετρήστε 2 ποτήρια ζωμό για κάθε ποτήρι ρύζι
όταν θέλετε να κάνετε πιλάφι βάζετε τον ζωμό στην κατσαρόλα και κάνετε ένα αλλιώτικο πιλαφάκι emoticon heart
προσοχή αν έχετε βάλει αλατι όταν βράζατε τα πατζαρια σας δοκιμάστε και μετά συμπληρώστε αλατακι

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Ρώσικη σαλάτα by Mairh

Posted on Oct - 10 - 2017

0 Comment

Λικέρ πεπόνι

Posted on Oct - 4 - 2017

0 Comment

Sponsors