Βασιλόπιτα μανταρίνι

Βασιλόπιτα μανταρίνι

1 2 3 5

Βασιλόπιτα μανταρίνι
υλικά
5 αυγά
100 γραμ ζάχαρη
120 γραμ σπορέλαιο
400 γραμ μαρμελάδα μανταρίνι
http://giagiamairi.dimosbox.gr/2015/12/marmelada-mantarini/
300 γραμ αλεύρι γοχ
1/4 κγ αλατι
1/4 κγ κανέλα
1 σφηνάκι κονιάκ
100 γραμ καρύδια αλεσμένα
εκτέλεση
χτυπάμε τ’ αυγα με την ζάχαρη προσθέτουμε την μαρμελάδα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι!!! το βάζουμε σε φόρμα 24 η 26 εκατοστά και το ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 με 190 βαθμούς δοκιμάζοντας με ένα μαχαίρι αν καρφώνουμε την βασιλόπιτα μας μετά τα 45 λεπτά και δεν κολλάει το υγρό στο μαχαίρι!!!! την ξεφορμάρουμε μόλις κρυώσει βάζουμε από κάτω νόμισμα και την στολίζουμε ανάλογα τα γούστα μας καλή επιτυχία