Μαρινάρισμα κρεατικών
Μια διαδικασία που θα κάνει πολύ νοστιμότατα τα μεζεδάκια μας!
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Υλικά
10 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1 κρεμμύδι περασμένο από το μουλτι
θυμάρι ή ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
δεντρολίβανο αν σας αρέσει
λίγο ελαιόλαδο
εκτέλεση
πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες.
τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι και αλατοπιπερώνουμε.
περνάμε από το μουλτι το κρεμμύδι και το ρίχνουμε πάνω απο τις μπριζόλες.
προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σκεπάζουμε με μεμβράνη τροφίμων.
τις αφήνουμε στο ψυγείο για λίγες ωρίτσες και μετά στα κάρβουνα η’ στον φούρνο στους 180 βαθμούς!