Rigatoni με φέτα
υλικά
1 πακέτο Rigatoni
1 συσκευασία μπέικον
200 γραμ φέτα
1 μικρή συσκευασία κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
1 1/2 ποτήρι κίτρινα τυριά
εκτέλεση
Αν δεν εχουμε κάνει από το καλοκαιράκι σαλτσούλες τότε βράζουμε μια ελαφριά σάλτσα με σκόρδο κρεμμύδι πιπεριά ένα ποτηράκι σπιτικό ζωμό κότας
http://giagiamairi.dimosbox.gr/2016/03/zomos-kotopoulo/
δυο φύλλα δάφνη.
Βράζουμε τα igatoni και στρώνουμε τα μισά σε ένα πυρέξ.
προσθέτουμε την μισή σάλτσα και από πάνω τρίβουμε με τα χέρια μας την φέτα και το μπέικον.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα υπόλοιπα ζυμαρικά μας την σάλτσα τα κίτρινα τυριά και τέλος την κρέμα γάλακτος.
ψήνουμε στους 180 μέχρι να πάρει χρώμα το φαγάκι μας!!!